Hitta hotell i Barcelona

Att Barcelona är populärt råder ingen tvekan om, under 2006 så ökade antalet turister med över en miljon sedan året innan. Idag besöks Barcelona årligen av ca 7,4 miljoner människor som vill njuta av all den kultur, mat och sevärdheter som staden erbjuder. Det bästa med Barcelona är att det både erbjuds storstadens alla möjligheter samtidigt som det är fullt möjligt att njuta av strandliv under vistelsen. Du kan därför med stor framgång kombinera strand och kultur och sevärdheter och shopping när du besöker Barcelona.

Bra hotell i Barcelona

Det finns flera olika alternativ för dig att bo under din vistelse i Barcelona, allt handlar om vilken budget och vilka preferenser du har för ditt boende. Det bästa är att jämföra olika hotell i den prisklass som du tänker dig för ditt boende. På hotellbarcelona.nu finns flera olika förslag på hotell utifrån områden du är intresserad av till exempel kanske du är mest intresserad av kultur under din Barcelonavistelse och vill bo i närhet till det.

Sevärdheter i Barcelona som du inte bör missa

Som besökare i Barcelona skulle vi vilja uppmuntra dig att göra avstickare från den stora huvudgatan La Rambla och våga ge dig in i de smala små gränderna eller åka till en av parkerna till exempel Antoni Gaudís Parc Güell en fantastisk utsikt och upplevelse som väl passar för en picknic. När du börjar utforska tvärgator och gränder i Barcelonas mysiga stadsdelar kommer du upptäcka fina små kaféer, och prisvärda restauranger. Att ägna sig åt att äta mellan shopping och kulturupplevelser är något som många med fördel ägnar sig åt i Barcelona, staden är en upplevelse även för smaklökarna och du kan ändå till bra priser få väldigt god mat i det katalanska köket. Men var uppmärksam på att många spanjorer går ut och äter betydligt mycket senare än vad vi kanske gör i Sverige, så bli inte förvånad om restaurangerna är fullsatta vid 22.00 och framåt. Så tänk på att vara ute i god tid för att få bord om det är en speciell restaurang du vill äta på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *